Tag hverdagen tilbage.

Jeg tilbyder en effektiv behandling af hovedpine og migræne igennem et behandlingsforløb. 

Et behandlingsforløb hos mig starter med en konsultation, hvor vi snakker om dine problematikker og den situation du står i lige nu. Du skal udfylde et skema, så jeg kan få et overblik af dine smerter og dine daglige udfordringer i forbindelse med dem.

Ved første konsultation gives der en behandling bestående af en række blide teknikker der er sammensat på baggrund af samtalen. Det videre behandlingsforløb aftales og tilpasses din situation.
Du kan forvente at behandlingerne ligger med ca. 1 uges mellemrum. Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 5-8 uger.

Jeg har bygget min klinik op omkring migræne og hovedpine, fordi jeg selv har lidt af migræne, og ved hvor svært det er at finde den rigtige hjælp.
Mange af mine klienter har brugt rigtig mange tusinde kroner på alverdens behandlinger, som desværre ikke har hjulpet, derfor tilbyder jeg "penge tilbage garanti" dvs. at hvis der mod forventning ikke er nogen mærkbar forbedring, får du pengene retur.

Med kranio sakral terapi har jeg hjulpet mere end hundrede personer med at få hverdagen tilbage.

Tryk på knappen og book din første konsultation nu for kun 350 kr.

Book DIN tid nu 

Hvad kan du forvente af et behandlingsforløb?

book din tid nu 

"Per er en super dygtig og empatisk person. Jeg følte mig velkommen og taget godt imod i klinikken og han svarer hurtigt på telefoniske henvendelser. Han lyttede til mig og tog det jeg sagde seriøst, hvilket ikke er sket mange gange hos andre sundhedsfaglige. Og så er de problematikker jeg henvendte mig til ham med næsten helt og aldeles forsvundet. 
Jeg kan kun anbefale ham!"

Laura

Migræne/Spændingshovedpine