Behandling af børn

Mange babyer og små børn har spændinger og skævheder efter fødslen. Disse spændinger kan give forskellige problemer som f.eks. kolik, ammebesvær, søvnbesvær samt generel ubehag.

Fødsler kan være traumatiske, og de første år kan være problematiske for både barn og mor. Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform hvor barnet er 100% i fokus, og behandlingen føles derfor ikke invaderene for hverken barn eller mor.  

Forløbet er individuelt og starter med en samtale med forældrene om hvilke udfordringer der opleves, hvordan det kommer til udtryk hos barnet og hvad man kan forvente under et behandlingsforløb.

Små børn har helt sin egen vilje, og derfor kan behandlingtiden variere fra gang til gang, men der sættes altid 1 time af. Man skal huske på, at barnet ikke kommer frivilligt, men det er et valg forældrene tager på barnets vegne. 

Da mit eget barn havde en svær fødsel, fik han selv Kranio Sakral Terapi behandlinger da han var 4 uger, for at afhjælpe de problemer som var opstået.

Børns kroppe er meget samarbejdsvillige, og jo tidligere et barn kan komme i behandling, jo bedre bliver deres start på livet.